Zupy

Wyjątkowe zupy, pełne aromatów i przypraw z Tajlandii i Indii. Wybierz swoje ulubione smaki.

(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Gorąca zupa o kwasowości i pikantności tajskiej.
Zioła w bulionie podawane z grzybami, pomidorami i czerwoną cebulą
z dodatkiem szalotki i kolendry.

(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Mleko kokosowe i kwaśne aromaty przypraw i tajskich ziół.
W bulionie podawana z grzybami, pomidorami, szalotką i kolendrą.

(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Mleko kokosowe i kwaśne aromaty przypraw i tajskich ziół.
W bulionie podawana z grzybami, pomidorami, szalotką i kolendrą.

(warzywa i kurczak, mix warzyw, imbir, czosnek)
Sos sojowy, papryka mielona, mieszanka warzyw (w wersji nie wege: jajko, kurczak)

Startery

Harmonia smaków z Tajlandii i Indii w każdym kęsie.
Odkryj nowe doznania kulinarne.

Sałatki

Odkryj świeże sałatki z egzotycznymi składnikami, inspirowane kuchnią tajsko-indyjską. Wyrafinowany smak w każdym kęsie.

Papryka, pomidor, ogórek, cebula, sałata, pieczony kurczak, przyprawy indyjskie, sok z cytryny.

Papryka, pomidor, ogórek, cebula, sałata, pieczony paneer, pieczarki, przyprawy indyjskie, sok z cytryny.

Ryby i Krewetki

Wyjątkowe dania z ryb i krewetek, inspirowane kuchniami Indii i Tajlandii. Świeże smaki morza na Twoim talerzu.

Grillowana ryba gotowana w kremowym sosie pomidorowo-cebulowym.

Gotowane w kremowym sosie pomidorowo-cebulowym.

Jagnięcina

Kuszące dania z jagnięciny, bogate w aromaty i przyprawy Tajlandii i Indii. Niepowtarzalny smak w każdym kęsie.

Jagnięcina gotowana w cebulowym sosie pomidorowym, imbir, pasta czosnkowa, przyprawy indyjskie.

Jagnięcina gotowana w kaszmirowym chilli, przyprawy indyjskie, kremowy sos pomidorowy.

Jagnięcina gotowana w paście imbirowo-czosnkowej, cebula, świeży sos pomidorowy, papryka.

Jagnięcina gotowana w kremowo-żółtym sosie i mleku kokosowym.

Jagnięcina gotowana w mieszance przypraw, cebula, mleko kokosowe, gorczyca i przyprawy indyjskie.

Kurczak Curry

Wyborne curry z kurczaka, inspirowane tradycyjnymi smakami Tajlandii i Indii. Rozkosz dla podniebienia.

Kurczak gotowany w sosie mango, cebula, curry.

Kurczak gotowany w mieszance przypraw, cebula, mleko kokosowe, gorczyca, przyprawy indyjskie.

Grillowany kurczak gotowany w sosie śmietanowo-pomidorowym z orzechami nerkowca.

Grillowany kurczak gotowany w kremowym sosie cebulowo-pomidorowym.

Cebula, czosnek, imbir, kurczak gotowany w kremowym sosie bass.

Gotowany kurczak w kremowym sosie cebulowo-pomidorowym.

Biriyani

Wyborne biriyani, pełne intensywnych aromatów i tradycyjnych smaków Indii. Rozkosz dla podniebienia.

Gotowany ryż basmati, mieszanka warzyw, cebuli i orzechów nerkowca.
Danie podawane z raitą.

Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.

Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.

Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.

Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.

Warzywne Curry

Wyśmienite warzywne curry, połączenie tradycyjnych smaków Indii i Tajlandii. Aromatyczna uczta dla podniebienia.

Mieszanka warzyw gotowana z sosem z pasty pomidorowej

Mieszanka warzyw gotowana z koncentratem pomidorowym, świeżą cebulą, papryką, imbirem, pastą czosnkową i sosem indyjskim.

Gotowane z pieczonym szpinakiem, serem indyjskim, imbirem i czosnkiem.

Zielony groszek i twaróg gotowane w pomidorach.

Tost serowy panierowany w kremie z sosem cebulowo-pomidorowym.

Masło paneer masala (średnio ostre) z kremem i sosem pomidorowym.

Ser panierowany gotowany z imbirem, czosnkiem i kremowym sosem pomidorowym.

Czarna soczewica i czerwona fasola gotowane z sosem maślanym.

Dal arhar lub dal masoor gotowany ze świeżą cebulą, pomidorami, czosnkiem i indyjskimi przyprawami.

Ciecierzyca gotowana w indyjskim sosie.

Tandoori Grill

Odkryj smak tandoori grill w naszej restauracji. Tradycja indyjska. Wyjątkowe połączenie smaków.

INDYJSKIE FUSION

Harmonia smaków w daniach indyjskiego fusion. Tradycja spotyka nowoczesność w wyjątkowych potrawach.

Kurczak panierowany z cebulą, papryką, imbirem, czosnkiem, sosem schezwan.

Kurczak, cebula, imbir, czosnek, dymka, ciemny sos sojowy, kolendra, papryka.

Ryż basmati gotowany z mieszanką warzyw, soją i sosem chilli.

Kurczak jajeczny z ryżem basmati, sosem chilli i sojowym.

Jajko z kurczakiem, ryżem basmati i sosem schezwan.

Papryka, marchewka, kapusta, noodle, sos chilli oraz sojowy.

tajskie curry

Intensywne smaki tajskiego curry w połączeniu z tradycyjnymi przyprawami indyjskimi. Raj dla podniebienia.

Pasta z czerwonego curry z papryką w mleku kokosowym, ananasem
i tajską bazylią.

Żółta pasta curry z orzechami nerkowca w mleku kokosowym z marchewką ziemniakami, cebulą i papryką.

Pasta z zielonego curry z bakłażanem w mleku kokosowym z pędami bambusa, papryką i tajską bazylią.

Pasta z czerwonego curry z pędami bambusami w mleku kokosowym, papryką i tajską bazylią.

chleb tandoori

Spróbuj wyśmienitego chleba tandoori, idealnego dodatku do naszych aromatycznych dań indyjsko-tajskich. Smak tradycji.

Ryż

Różnorodność w daniach z ryżu, inspirowanych kuchniami Indii i Tajlandii. Aromatyczne doznania na Twoim talerzu.

Raita

Odkryj orzeźwiający smak naszej raita, idealnej przystawki do naszych dań indyjsko-tajskich. Świeżość w każdym kęsie.

indyjskie napoje

Orzeźwiające lassi, tradycyjny indyjski napój, wzbogacony o nutę tajskiego uroku. Świeżość i orzeźwienie.