(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Gorąca zupa o kwasowości i pikantności tajskiej.
Zioła w bulionie podawane z grzybami, pomidorami i czerwoną cebulą
z dodatkiem szalotki i kolendry.
(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Mleko kokosowe i kwaśne aromaty przypraw i tajskich ziół.
W bulionie podawana z grzybami, pomidorami, szalotką i kolendrą.
(warzywa, tofu, kurczak, krewetki)
Mleko kokosowe i kwaśne aromaty przypraw i tajskich ziół.
W bulionie podawana z grzybami, pomidorami, szalotką i kolendrą.
(warzywa i kurczak, mix warzyw, imbir, czosnek)
Sos sojowy, papryka mielona, mieszanka warzyw (w wersji nie wege: jajko, kurczak)
Papryka, pomidor, ogórek, cebula, sałata, pieczony kurczak, przyprawy indyjskie, sok z cytryny.
Papryka, pomidor, ogórek, cebula, sałata, pieczony paneer, pieczarki, przyprawy indyjskie, sok z cytryny.
Grillowana ryba gotowana w kremowym sosie pomidorowo-cebulowym.
Gotowane w kremowym sosie pomidorowo-cebulowym.
Jagnięcina gotowana w cebulowym sosie pomidorowym, imbir, pasta czosnkowa, przyprawy indyjskie.
Jagnięcina gotowana w kaszmirowym chilli, przyprawy indyjskie, kremowy sos pomidorowy.
Jagnięcina gotowana w paście imbirowo-czosnkowej, cebula, świeży sos pomidorowy, papryka.
Jagnięcina gotowana w kremowo-żółtym sosie i mleku kokosowym.
Jagnięcina gotowana w mieszance przypraw, cebula, mleko kokosowe, gorczyca i przyprawy indyjskie.
Kurczak gotowany w sosie mango, cebula, curry.
Kurczak gotowany w mieszance przypraw, cebula, mleko kokosowe, gorczyca, przyprawy indyjskie.
Grillowany kurczak gotowany w sosie śmietanowo-pomidorowym z orzechami nerkowca.
Grillowany kurczak gotowany w kremowym sosie cebulowo-pomidorowym.
Cebula, czosnek, imbir, kurczak gotowany w kremowym sosie bass.
Gotowany kurczak w kremowym sosie cebulowo-pomidorowym.
Gotowany ryż basmati, mieszanka warzyw, cebuli i orzechów nerkowca.
Danie podawane z raitą.
Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.
Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.
Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.
Gotowany ryż basmati z kurczakiem, cebulą, pomidorem, kolendrą, miętą i przyprawami indyjskimi. Przyozdobione smażoną cebulką i orzechami nerkowca. Danie podawane z raitą.
Mieszanka warzyw gotowana z sosem z pasty pomidorowej
Mieszanka warzyw gotowana z koncentratem pomidorowym, świeżą cebulą, papryką, imbirem, pastą czosnkową i sosem indyjskim.
Gotowane z pieczonym szpinakiem, serem indyjskim, imbirem i czosnkiem.
Zielony groszek i twaróg gotowane w pomidorach.
Tost serowy panierowany w kremie z sosem cebulowo-pomidorowym.
Masło paneer masala (średnio ostre) z kremem i sosem pomidorowym.
Ser panierowany gotowany z imbirem, czosnkiem i kremowym sosem pomidorowym.
Czarna soczewica i czerwona fasola gotowane z sosem maślanym.
Dal arhar lub dal masoor gotowany ze świeżą cebulą, pomidorami, czosnkiem i indyjskimi przyprawami.
Ciecierzyca gotowana w indyjskim sosie.
Kurczak panierowany z cebulą, papryką, imbirem, czosnkiem, sosem schezwan.
Kurczak, cebula, imbir, czosnek, dymka, ciemny sos sojowy, kolendra, papryka.
Ryż basmati gotowany z mieszanką warzyw, soją i sosem chilli.
Kurczak jajeczny z ryżem basmati, sosem chilli i sojowym.
Jajko z kurczakiem, ryżem basmati i sosem schezwan.
Papryka, marchewka, kapusta, noodle, sos chilli oraz sojowy.
Pasta z czerwonego curry z papryką w mleku kokosowym, ananasem
i tajską bazylią.
Żółta pasta curry z orzechami nerkowca w mleku kokosowym z marchewką ziemniakami, cebulą i papryką.
Pasta z zielonego curry z bakłażanem w mleku kokosowym z pędami bambusa, papryką i tajską bazylią.
Pasta z czerwonego curry z pędami bambusami w mleku kokosowym, papryką i tajską bazylią.